Bedrijfswaarden

Mensen en veiligheid op de eerste plaats
We streven ernaar onze medewerkers een veilige en aantrekkelijke werkomgeving te bieden door te investeren in opleidingen, materieel, veiligheidsvoorschriften en arbeidsomstandigheden. Veiligheid op de eerste plaats, voor alle mensen.

Resultaat- en servicegericht
Tevreden klanten zijn essentieel voor de winstgevendheid en het langetermijnsucces van Mammoet. Wij houden klanten tevreden door uitstekende prestaties te leveren en een optimale service te bieden.

Nastreven van professionaliteit
We zijn wereldwijd marktleider in zwaar transport en hijswerk. We zijn vastbesloten deze positie te behouden en verder te verstevigen door te excelleren in ons werk, ondernemerschap te tonen, innovatief te zijn en ons handelen, daar waar mogelijk, te verbeteren.

Bereikbaar, ontvankelijk en met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
We zijn altijd bereikbaar en aanspreekbaar voor collega's, onze opdrachtgevers en anderen met wie wij samenwerken. We staan ook open voor advies en ideeën van anderen. Daarnaast zijn we ons diep bewust van onze verantwoordelijkheid en handelen we er ook naar.

Teamwork en kennisdeling
We werken nauw samen met onze collega's, delen kennis en bronnen met hen, en streven binnen ons bedrijf een sterke teamgeest na. Deze teamgeest streven we ook na in onze samenwerking met leveranciers en klanten.

Passie voor ons bedrijf en ons werk
We zijn trots op en hebben een passie voor ons bedrijf en ons werk. We zijn volledig toegewijd aan ons bedrijf, onze collega's, onze klanten, het materieel en de klussen waarvoor we staan. We gaan respectvol met elkaar om.