Mammoet in Nederland

Mammoets materieel is 24 uur per dag, 7 dagen per week, beschikbaar voor gebruik. Onze activiteiten variëren van kraanverhuur per uur tot uitgebreid toezicht op ingewikkelde hijs- en transportprojecten. Daarnaast verlenen wij ook een breed scala aan aanvullende diensten, zoals de op- en overslag van projectlading in eigen terminals of terminals van derden.

Door de voortdurende investeringen van het concern in mankracht en materieel kan Mammoet onmiddellijk inspelen op veranderende behoeften van en ontwikkelingen in de markt. In combinatie met onze nauwe samenwerking met de klant stelt dit Mammoet in staat maatwerkdiensten aan te bieden voor alle behoeften op het gebied van hijsen en transport in de petrochemische industrie, de publieke sector, de offshore en de energiesector.

Mammoets activiteiten in de petrochemische en basisindustrie hebben voornamelijk betrekking op onderhoudswerk, verwisselen van onderdelen van installaties, uitbreidingen of zelfs de bouw van nieuwe fabrieken. Mammoet heeft een uniek concept ontwikkeld voor de stopzetting van de installaties op basis van het pre-engineeren van alle hijs- en transportwerk. Dit concept is gebaseerd op strenge eisen ten aanzien van het halen van de tijdschema's, budgetcontrole en het technisch resultaat. Grondige voorbereidingen, uitgebreide coördinatie, flexibiliteit en een proactieve houding zorgen ervoor dat de dure onderbreking van de productieprocessen beperkt blijft. Zo nodig houdt Mammoet een permanent team aan op locatie, dit werkt een goede samenwerking met de klant in de hand en resulteert in nog kortere communicatielijnen.

Ga voor meer informatie naar onze Benelux website (in het Nederlands) www.mammoetbenelux.nl