Mission statement & strategie

Mammoets missie is het handhaven van zijn mondiale positie als industrieleider in geïntegreerde diensten voor zwaar vervoer en hijswerk door middel van een blijvende toewijding aan technische innovatie. Door continu te investeren in mensen en materieel garandeert Mammoet dat zijn diensten bijzonder goed en rendabel zijn voor klanten en dat ze uitgevoerd worden volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Mammoets mission statement is:

"Ernaar streven om wereldwijd de beste full-service leverancier te zijn als het gaat om het aandragen en uitvoeren van hoogwaardige technische oplossingen voor hijswerken en uiteenlopende transportvraagstukken - om zodoende meerwaarde te creëren voor onze klanten, aandeelhouders en medewerkers."

Strategie

Om Mammoets missie te volbrengen hebben we de volgende strategie vastgesteld: "Een krachtige reputatie te behouden door innovatieve en klantgedreven oplossingen te leveren door middel van uitbreiding in nichemarkten”.

Mammoet zal deze strategie voortzetten door middel van autonome groei en selectieve overnames om onze marktpositie te verstevigen en onze voorsprong en dienstverlening aan onze klanten te behouden, waar onze hulp ook maar nodig is. Ons succes wordt bepaald door onze mensen en wij streven naar een uitdagende en plezierige carrière voor onze medewerkers.

Onze strategie is gekoppeld aan de kwaliteits- en veiligheidsprogramma's van Mammoet, die ontworpen zijn om de veiligheid te waarborgen van alle medewerkers, onderaannemers en klanten van Mammoet. Bovendien waarborgen de programma's het kostbare materieel van zowel Mammoet als zijn klanten en beperken zij de blijvende impact van onze transport- en hijswerkzaamheden op het