Contact
Academy
Sinds 2002

Academy

Wanneer je op de A15 rijdt ter hoogte van Hoogvliet ziet u al snel het Mammoet logo op een groot rood portaal. Goed zichtbaar vanaf de weg, maar wat doet Mammoet daar? 

Daar is Mammoet Academy gevestigd!

Op ons eigen opleidingsterrein voeren wij op onze locatie in Hoogvliet het merendeel van de bij ons beschikbare trainingen uit. 

 

 

Terug naar
Scrol voor meer informatie Swipe voor meer informatie

Investeren in mensen

Mammoet beschouwt zijn medewerkers als het belangrijkste werkkapitaal. Onze medewerkers over de hele wereld zijn continu in touw om veeleisende opdrachten tot een goed einde te brengen. Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening valt of staat met de kwaliteit van onze mensen, investeert Mammoet voortdurend in de ontwikkeling van hun kennis en vaardigheden. 

Met dit in gedachten is in 2002 de Mammoet Academy opgericht om zo eigen medewerkers op het gewenste hoge niveau te brengen én te houden. Onze trainers, die hun ervaring uit de praktijk hebben gehaald, zorgen voor voor een overdracht van kennis op een begrijpelijke en hands-on manier waardoor de deelnemer het meeste uit de opleiding kan halen. 

Inmiddels is de Mammoet Academy niet alleen meer voor eigen medewerkers maar kunnen ook externe partijen hun medewerkers door Mammoet laten opleiden. Net als Mammoet hebben ook externe partijen te maken met steeds meer en steeds strengere kwaliteitseisen en veiligheidsnormen.

Dit leidt tot een toenemende vraag naar (bij)scholing om aan deze normen en eisen te kunnen blijven voldoen. En waar kunt u dat beter dan bij ’s werelds toonaangevende specialist in hijswerkzaamheden- en zwaartransport, die veilig en verantwoord werken vooropstelt, ook onder de meest extreme omstandigheden!

Het belang van veilig werken kunnen wij niet genoeg benadrukken. In alles wat Mammoet doet staat veiligheid voorop, dus ook in de opleidingen en trainingen. Daarin gaat speciale aandacht uit naar het veilig handelen in praktijksituaties, het veilig omgaan met het materieel en het nemen van de juiste preventieve maatregelen. 

Daarnaast zijn ook de zogenoemde 'soft skills' van groot belang voor de optimale uitoefening van het werk, het functioneren in teamverband en de omgang met opdrachtgevers en onderaannemers. Het ontwikkelen van de persoonlijke vaardigheden is dan ook een wezenlijk onderdeel van iedere training of opleiding.

Laat Mammoet voor jou werken

Ben je geïnteresseerd in een training of opleiding bij ’s werelds toonaangevende specialist in hijswerkzaamheden en zwaar transport voor jezelf of je medewerkers?

Onze Account Manager, Jos Teunissen helpt je graag om jouw opleidingswensen in kaart te brengen en je bij te praten over hoe deze aansluiten op onze opleidingen.

Indien je vragen hebt, neem dan contact op met Jos Teunissen via +31 (0)6 20244685 of jos.teunissen@mammoet.com

Jos Teunissen, Account Manager
Jos Teunissen, Account Manager

"Na 44 jaar bij Mammoet in de werkvoorbereiding en acquisitie te hebben gewerkt heb ik, na eerst officieel met pensioen te zijn gegaan, de overstap gemaakt naar Mammoet Academy.

Mijn kennis van de werkzaamheden en het materieel zorgen ervoor dat ik opleidingswensen van klanten kan omdraaien naar de praktijk om zo de juiste trainingen en opleidingen aan te bieden."

Jos Teunissen, Account Manager
Jos Teunissen, Account Manager

Trained by Mammoet

Bij Mammoet trainen wij niet alleen interne medewerkers, ook externe deelnemers zijn van harte welkom. 
Voor onderstaande bedrijven hebben wij al diverse trainingen en opleidingen mogen verzorgen. 

...