Contact
TCVT W4-01 Machinist mobiele kraan
Inhoud

TCVT W4-01 Machinist mobiele kraan

Terug naar
Scrol voor meer informatie Swipe voor meer informatie

Leerdoelen van de training

Deze opleiding levert vakbekwame machinisten af, met stevige kennis van de machine en het gereedschap. Na het positief afronden van de opleiding ontvangt u een TCVT W4-01 registratie. 

  • Veilig werken
  • Persoonlijke veiligheid
  • Communicatie
  • Bediening van de machine
  • Hijswerkzaamheden
  • Kennis van de hijswerkzaamheden
  • Onderhoud en storingen
  • Milieuverantwoord werken

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte van deze training is vier personen per trainingsgroep. 

Lees verder

Trainingsduur

De trainingsduur van deze opleiding is vijf weken (25 dagen). 
De lestijden op de trainingsdagen zijn van 07.30 - 16.00 uur. 

Locatie

Deze training vindt plaats op onze Mammoet Academy in Hoogvliet, Rotterdam. 

Taal van de training

Deze opleiding wordt standaard in het Nederlands gegeven.

Het is mogelijk om deze opleiding te organiseren in de Engelse of Duitse taal. Dit geldt dan voor zowel de training als het examen. De opleiding wordt dan, in overleg en op basis van beschikbaarheid, ingepland. 

Voor meer informatie neemt u contact op met de Mammoet Academy via academy@mammoet.com.

Examen

Het examen wordt door onafhankelijk examenbureau XY Masterclass afgenomen op de Mammoet Academy locatie in Hoogvliet. 

Tarieven en aanvullende kosten

Open inschrijvingen

De kosten voor de opleiding TCVT W4-01 Machinist Mobiele Kraan bedragen EUR 9.900,-. 
Dit tarief geldt voor een individuele inschrijving in onze reguliere planning. Bij deze kosten zijn de examenkosten en de lunchkosten inbegrepen, het bedrag is exclusief BTW. 

De tarieven voor de opleiding TCVT W4-01 Machinist Mobiele Kraan gelden tot 1 juli 2024.

In-company trainingen

Voor deze opleiding is het mogelijk een in-company opleiding te organiseren. De planning hiervan is op basis van beschikbaarheid. Deze in-company trainingen kunnen plaatsvinden op onze trainingslocatie in Hoogvliet óf, indien mogelijk qua ruimte en materialen, op de klantlocatie. 

Voor het inplannen van een in-company training kan er sprake zijn van volumekorting met betrekking tot de tarieven. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de Mammoet Academy via 088-6502020 of via academy@mammoet.com

Aanvullende kosten

Naast de opleidingskosten zijn er ook aanvullende kosten voor de registratie van het certificaat bij TCVT-RA en de DSP pas. Opleiders mogen deze kosten niet meer direct verwerken voor de deelnemers, TCVT-RA heeft verplicht gesteld dat deze kosten op persoonlijk niveau dienen te worden verwerkt. 

De kosten voor de certificaat registratie en de DSP pas bij TCVT-RA bedragen EUR 195,- exclusief BTW. Na het positief afronden van het examen wordt de uitslag door het examenbureau doorgegeven aan TCVT-RA waarna u een factuur zal ontvangen per e-mail voor de kosten van registratie en de DSP-pas. 
Lees verder

Theorie examen in een andere taal

Het is mogelijk om het theorie gedeelte van het examen af te laten nemen in de talen Frans, Engels of Duits. Hiervoor geldt een toeslag van EUR 250,- exclusief BTW. Om gebruik te maken van deze mogelijkheid dient dit verzoek bij inschrijving van de kandidaat opgegeven te worden via het opmerkingen-veld.

SOOB

Deze cursus komt in aanmerking voor SOOB-subsidie. Hiervoor dient u zelf de kandidaten aan te melden indien u bent aangesloten bij het SOOB subsidiefonds. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van STL Werkt.

Data en beschikbaarheid

Via de inschrijfmodule schrijft u uzelf en/of uw medewerkers gemakkelijk in.

Door gebruik te maken van onderstaande links kunt u in één oogopslag zien op welke data deze trainingen gepland staan. Na een keuze gemaakt te hebben vult u de benodigde gegevens in om uzelf en/of uw medewerkers in te schrijven. 

Data en beschikbaarheid Machinist mobiele kraan

 

U kunt gebruik maken van 2 betalingsopties bij het inschrijven voor een opleiding; I-deal en factuur.
In beide gevallen worden de facturen opgesteld en verwerkt op de eerste werkdag van de maand ná de maand waarin de opleiding heeft plaatsgevonden.

Het is niet mogelijk om de facturen eerder te laten versturen.