Contact
Trainers
Freek Smit

Trainers

De trainers van Mammoet Academy zetten zich elke dag weer in om kennis over te dragen aan hun kandidaten. Maar wie zijn deze mannen nu eigenlijk? Hoog tijd om kennis te maken!

Klik op de namen van de trainers in de balk rechts op de pagina of scroll naar beneden om meer over hen te weten te komen. 

Terug naar
Scrol voor meer informatie Swipe voor meer informatie

Meet the Trainer

Hi, mijn naam is Freek Smit en ik ben een van de trainers hier op de Mammoet Academy. Begin 2018 ben ik hier aan de slag gegaan en ik geef op dit moment diverse trainingen variërend van Heftruck tot Machinist Mobiele Kraan en zo’n beetje alles ertussenin.

Voordat ik hier bij Mammoet kwam werken, heb ik jaren als trainer bij een ander bedrijf gewerkt. Daarvoor heb ik zo’n vijftien jaar in “Oil & Gas” gezeten, bij bedrijven als ABB, Fluor, CB&I en Heerema.

Ik vind het superleuk om hier bij Mammoet trainingen te kunnen geven en op die manier met bijna iedereen van Mammoet in contact te komen.

Naast het trainen zit ik in mijn vrije tijd graag op de motor. Dat en parachutespringen zijn mijn grootste passies.

Meet the Trainer

Hallo, mijn naam is Eric Berrevoets. Ik ben het jaar 2022 mooi begonnen, toen ben ik namelijk bij Mammoet gestart!

Na een aantal jaren in de transportsector werkzaam te zijn geweest, waar ik ook heb gewerkt met overslag- en autolaadkranen, ben ik in 2010 begonnen als instructeur/trainer bij een opleider in het Zeeuwse. In die 12 jaar als trainer was ik daar ook bezig met opleidingen voor heftruck, verreiker en hoogwerker. Deze opleidingen blijf ik zeker ook binnen Mammoet geven maar mijn nieuwe uitdaging zit in het verticale transport met het mooie materiaal wat er bij Mammoet is. Ik vind het supertof om hiermee aan de slag te gaan en kom dagelijks fluitend vanuit Zeeland naar Hoogvliet gereden met de auto.

Naast het werk rij ik ook nog graag motor dus de route wordt ook regelmatig gereden op de tweewieler. Alleen rijden op twee wielen is leuk maar ik mag er ook graag aan sleutelen dus staan er ook twee Zundapps in de schuur.

Tussen alle bedrijvigheid door speelt muziek een belangrijke rol in mijn leven. Als trompettist kan ik mijn ei kwijt in verschillende verenigingen. En nee.....niet alleen in een stoffige fanfare maar ook in diverse bands waar het niet mogelijk is om stilletjes op je stoel te blijven zitten. Dus naast de slingers in de kraan kunnen we elkaar ook op andere feestjes tegenkomen om de slingers op te hangen.

 

Meet the Trainer

Hallo, mijn naam is Antoin van der Linden maar je mag me ook gewoon Twan noemen.
In september 2022 ben ik begonnen bij Mammoet Academy als trainer.

Zelf heb ik ongeveer 14 jaar als kraanmachinist gewerkt, zowel offshore als op de wal. Daarna ben k mij gaan ontwikkelen als training bij een andere opleider. Na 5 jaar daar gewerkt te hebben zocht ik een nieuwe uitdaging en deze heb ik hier gelukkig gevonden!

Bij de Academy zul je mij voornamelijk tegenkomen wanneer je een kraanopleiding gaat volgen, denk hierbij aan de ECOL en TCVT opleiding maar je kunt me ook tegenkomen bij heftruck of basic rigging training.

Naast mijn dagelijkse werk ben ik al 25 jaar onderdeel van de vrijwillige brandweer in Vlijmen. In mijn vrije tijd zorg ik, naast het blussen van brandjes en het uit de boom halen van katten, ook nog voor mijn Koi karpers die rondzwemmen in mijn zelfontworpen vijver. Vragen naar foto’s staat vrij!

Meet the Trainer

Hallo, mijn naam is Ricko Lüdke. In 2021 ben ik alweer 25 jaar in dienst bij Mammoet.

Ik ben begonnen bij Marcon in Sittard, dit is later over gegaan in Convoi. In 2012 heeft Convoi zijn kranen verkocht aan Mammoet en ben ik meegegaan.

Mijn hobby is carnaval vieren in Limburg. Dit doe ik met veel toewijding en plezier!

Binnen Mammoet heb ik diverse kranen bediend, van mobiele kraan tot mobiele torenkraan en autolaadkraan. Een aantal jaar geleden ben ik door Gerrit Verhage, coördinator van het Mammoet leermeesterschap programma, gevraagd om leermeester te worden. Dit beviel ontzettend goed en dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Vorig jaar kwam ik op de Mammoet Academy voor een training en zag toen het enthousiasme van de trainers. Na diverse gesprekken gevoerd te hebben, heb ik besloten dat ik ook graag als trainer aan de slag zou willen gaan.

Inmiddels is het dan zover en ga ik de functie met veel plezier bekleden! Ik laat mijn vorige carrière nog niet helemaal los, ik zal 50% op de kraan zitten en 50% als trainer aan de slag gaan. Je kunt mij dus tegenkomen op site of in het lokaal!

Meet the Trainer

Mijn naam is Rutger Kamphuis. Kort na mijn opleiding tot docent werktuigbouwkunde ben ik in 2009 als engineer begonnen bij Mammoet Europe in Schiedam. In deze hoedanigheid heb ik de mogelijkheid gehad om over de hele wereld te werken aan uitdagende projecten.

Na 10 jaar met veel plezier het engineering werk gedaan te hebben rees de vraag bij mezelf of ik niet eens iets in het onderwijs moest gaan doen, omdat ik toch een opleiding tot docent gevolgd heb. Op datzelfde moment was de Academy op zoek naar een nieuwe trainer en heb ik de stap kunnen nemen om het werken bij Mammoet te kunnen combineren met het lesgeven.

Ook heb ik met mijn engineering achtergrond al kunnen bijdragen in de ontwikkeling van nieuwe opleidingen en lesmateriaal. Samen met het fantastische team hoop ik vele collega’s en externe cursisten te mogen verwelkomen bij de Mammoet Academy voor één van de opleidingen die wij hier aanbieden.

Inmiddels geef ik het grootste deel van mijn tijd engineering trainingen, ook in andere Mammoet regio’s.