Contact
Digitale Tachograaf
Inhoud

Inhoud

Digitale Tachograaf en de bestuurderskaart zijn voor iedere beroepschauffeur verplicht.


De Digitale Tachograaf is onderdeel van de Code 95, omdat het belangrijk is dat deze goed gebruikt wordt. Onze training brengt chauffeurs op de hoogte van de wetgeving en leert ze hoe om te gaan met het registreren van data en activiteiten. Tijdens de training bestaat de mogelijkheid je eigen data uit te lezen en te leren begrijpen.

De training Digitale Tachograaf heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren, geef het bij de inschrijving aan als je hier gebruik van wilt maken.

Opleidingskosten

Open inschrijvingen

De kosten voor de training Tachograaf bedragen EUR 275,-. 
Dit tarief geldt voor een individuele inschrijving in onze reguliere planning. Bij deze kosten zijn de lunchkosten inbegrepen, het bedrag is exclusief BTW. 

De tarieven gelden tot tot 1 juni 2023.  

 

Code 95

Deze training komt in aanmerking voor 7 nascholingsuren ten behoeve van de Richtlijn Vakbekwaamheid Code 95 bij het volledig volgen van de trainingsdag(en). 
De kosten per CCV (code 95) inschrijving bedragen EUR 25,00 per persoon, per cursusdag. 

Indien de cursist ingeschreven dient te worden voor de code 95 uren dan dient dit bij aanmelding doorgegeven te worden. 

Om in aanmerking te komen voor het bijschrijven van de 7 nascholingsuren dient de cursist minimaal 15 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn en een geldig legitimatiebewijs (geen kopie of screenshot) bij zich te hebben.
Indien de cursist te laat is of eerder weggaat tellen de nascholingsuren niet mee. 

Inschrijven

Via de inschrijfmodule schrijft u uzelf en/of uw medewerkers gemakkelijk in. Maak hiervoor gebruik van onderstaande link.